Jelenlegi hely

Címlap

Tégy Jót

-A A +A

Marianna

Van valaki, akiről még sosem írtam igazán. A liftre való gyűjtésemnek köszönhetően Katát leszámítva egy olyan ember került az életembe, aki segített abban, hogy az életem gyökeresen megváltozzon.

Életjel 2014-ben

Utoljára tavaly márciusban írtam. Nem mondom, hogy nem volt mit írni, de az életem leginkább a Tégy Jót! körül forgott és forog ma is. Ezért untatni se akartam senkit. Bár igaz, ez az én blogom. Egyezzünk ki abban, hogy lusta voltam írni, rendben? :)

Amúgy jól vagyok. Túl vagyok két adományosztáson a miskoloci onkológián és egy mikulás ünnepségen. Ezen kívül egy temetésen is túl van a családom. December 27-én elhunyt apai nagyapám, akit nagyon szerettem...

Most új évet indítottunk, s remélem, hogy ez az év a körülményekhez képest sokkal jobb lesz.

Gondolataim

Immár 6 hónapja múlt, hogy aktívan foglalkozom a Tégy Jóttal, sőt, jótékonysági témakörrel márciusban lesz egy éve.

Találkoztam éberkómás, szívbeteg, sőt, nagyrészt daganatos és leukémiás gyerekekkel. Kevés olyan gyerek van, akinél megviselt, mert beteg. Persze, nem vagyok érzéketlen, de mégis próbáltam minden gyerekként "közömbösen" tekinteni. Most mégis elszorult a szívem, mert túl sok beteg gyermek vesz körül hirtelen, s érzem, hogy mindegyiken szeretnék segíteni, de nem tudok...

(Ön)életrajz az ÓMI "Olvasóban"

Katával elindítottuk a Tégy Jót egyesületként való bejegyzését. Egyik este azt kérdeztem Katától:
- Vagy egy kérdésre Kata? :)
- Igen?
- Az egyesület szervezhet mondjuk előadást?
- Persze
- Ilyen találkozószerűséget, nem gyűlésre gondolok...

Életjel rólam

Elnézést kérek mindenkitől, hogy régóta nem írtam. Bár nem tudom, mennyien olvassák a blogomat... :D

Tégy Jót!

Tégy Jót!Picit szégyellem magam, mert amióta birtokba vettem a liftet nemigazán hallattam magamról (leszámítva a Facebook alkalmazás írásáról szóló bejegyzést).

Bejelentkezés

Navigáció