Marianna

-A A +A

Van valaki, akiről még sosem írtam igazán. A liftre való gyűjtésemnek köszönhetően Katát leszámítva egy olyan ember került az életembe, aki segített abban, hogy az életem gyökeresen megváltozzon.

Ő Marianna. Egy márciusi délután lettem figyelmes egy felhívásra, amelyben egy daganatos, tizenegypár éves lánynak gyűjtött laptopra. Akkoriban már működött a Napi Jótett, amit én szerkesztettem. Bejelöltem hát Mariannát és kérdezősködni kezdtem. Először azt hittem, hogy a képen látható lány az ő gyereke, tuti hülyének nézett :D , de aztán beszélgetni kezdtünk. Mesélt a lány betegségéről (Non-Hodgin) és szép lassan elindult egy folyamat közöttünk.

Kialakult köztünk egy munkakapcsolat, amiben a Napi Jótettet elkezdtük felpörgetni. Eközben sokat mesélt kezelésekről, szabályokról és mindarról, amit egy ilyen életformában tudni kell.

A munkakapcsolat lassan aztán barátivá vált köztünk, mert mindketten érezzük azt, hogy fontos a másik. Igaz, néha ő ki van velem és veszekszik, hogy "ma nincs meló!" :D , de tudom, hogy nem szívből haragszik rám. :)

Ő azaz ember, akire felnézek, mert ami munkát végez, becsülendő. Legjobb tanárom Ő, sosem kertel, megmondja a frankót. És én ezt nem csak, hogy elfogadom, de el is várom. Szavait úgy iszom, mint a szentírást, ha alapítványos tapasztalatról beszél.

Büszke vagyok rá, hogy vele csinálhatom a Tégy Jótot is! :)

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.