Derült égből "Kupon Kata" :)

-A A +A

Ilyen szülinapban még életemben nem volt talán részem! :)

Átlagos munkanapként indult, de egy hatalmas meglepetéssel végződött.

Ismerem Katát, hogyha telefonról ír nekem Facebookon, akkor általában a városban kószál. Így igazából fel sem tűnt semmi az alábbi beszélgetésből:

Kata 
Kuldok vmit szulinapodra!:)
Kata 
Mondasz cimet?
Károly 
jaj Kata, ne hozz már zavarba... :)
Károly 
[...]
Kata 
Baj, ha elobb erkezik meg? Nem birom ki es ma megyek postara
Károly 
dehogy baj. :)
Kata 
:) Akkor jo

Tényleg nem gondoltam nagy dologra, mert alapból nem olyan a személyiségem, de amikor csengettek a kapucsengőn, akkor az egész család nagyot nézett: Kata állt az ajtóban, s mint kiderült, egy régi, kedves ismerős jött éppen Ózdra, így hát vele tartott. :) Meglepett a kedvenc Daubner krémes sütijével is, amiről Kata szülinapján én lemaradtam. Soha ekkora meglepetésben még sosem volt részem talán, eddig mindig utáltam a szülinapomat, de most nagyon feldobott ez a váratlan látogatás! :) Amikor megláttam Katát, szinte sokkot kaptam, most pedig azt bánom, hogy nem ugrottam a nyakába... :D De az nem valami pasis húzás, vagy mégis? :)

Mint kiderült, amikor a fenti beszélgetés zajlott, Ő ekkor már javában az autóban ült.

Igen, azt hiszem, a barátok azok, akik velem vannak jóban-rosszban, s mindig találnak alkalmat arra, hogy a legunalmasabb napot is feldobják. :)

A sütit pedig megettük, jól éreztük magunkat, én pedig alig várom, hogy újra találkozzunk! :)

A címben azért szerepel Kupon Kataként, mert az általa üzemeltetett kupon webáruház neve is Kupon Kata, így a nővérem kisfia óhatatlanul is így aszociál Katára. :) Amit persze Ő sem bán, mert Kupon Kata egy nagyon helyes kislány figura. :)

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.